Suzana Popović
Contact Info
Сузана Поповић Ирић
Управни одбор

Радећи две деценије са разним организацијама цивилног друштва, познавалац сам прилика и самог рада организација у читавој Србији, нарочито у Пчињском и Јабланичком округу. Била сам председница АБЦ Центра за мир, сигурност и толеранцију од 1999.-2010. Ова организација пружала је услуге ресурс центра организацијама цивилног друштва на југу Србије, нарочито Врања, Бујановца, Прешева, Босилеграда, Сурдулица и Владичиног Хана. АБЦ Центар је имплементовао преко 100 пројеката, од којих је најмање 25 било у релацији са оснаживањем цивилног друштва и и јачањем капацитета локалних ОЦД. Организаторка сам шест Форума невладиних организација на југу Србије, у периоду од 2002.-2006., у чијем су раду учествовали, осим представника ОЦД, представници медија, представници свих локалних самоуправа са југа Србије, представници медјународне заједнице и Владе Републике Србије као и експерти из различитих области у складу са темама одржаваних Форума. Последњих неколико година пружала сам услуге обуке општинских службеника, запослених у јавним предузећима, медија и приватних фирми везане за писање пројеката, њихову реализацију и мониторинг. Као власница телевизије 017 за шест година, успела сам да изградим велики број партнерстава са локалним и регионалним медијима.

Од 2000.године активно радим на развоју и унапређењу МСП. Помажем предузетницима у свим фазама: оснивање, израда Бизнис планова, едукације..

Тиму "Заштитник предузетника и привредника Србије" сам се придружила јер сам уверена да без опстанка и успешног пословања домаћих привредника, нема ни опстанка државе!